perjantai 8. helmikuuta 2013


Moi, Suvex täällä  :). 
Kuten otsikosta huomaatte, niin tänään on muutenkin ilon päivä, kun että alkaa viikonloppu. Juuh, midän herra termiitti mini sika ranskis täyttää tänään 11kuukautta!! Sen kunniaksi käytiin tänään heti, kun tulin koulusta kotiin lenkillä uuden hihnan ja uuden kaulapannan kanssa!!..

Noista kuvista ei oikein saa selvää siitä, että siinä kaulapannassa ja hihnassa on tassuja, ja ne tassut on heijastimia. Jotta siis näkisitte ne "paremmin", niin tässä kuva siitä..

Hih.. kaikki koirankarvat näkyy tossa kuvassa, kun toi on vaan lattialta otettu, ja auringon paistekin näkyy :/! Lenkillä täytyi tietysti ottaa parit 11kk spurtit :D. Seuraana viikonloppuna meillä onkin Sisun kanssa oikein porukalla menoa, ja en sen enempää paljasta (jos meneekin huonosti..), mutta n.lla se tekeminen alkaa, ja y.llä loppuu :D.. joo, tais jo paljastaa, mutta en kuitenkaan kerro sen enempää, jos joku ei tajuakaan ;). Yksi juttu on vielä tälle päivällä luvassa, kun äiti tulee kotiin töistä: "Sisu ja Pomo saavat luut!!" Eli siis koirat saavat samalla juhlia viikonlopun alkamista, ja Sisun 11kk synttäreitä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!
T:Sisu.
P.s. ei rumaa mieltä!