keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Enpä olisi uskonut, että kerron teille tällaisen uutisen!!

Moi :)!!
Eli siis, eka sellainen juttu, että tää päivitys koskee enemmänkin Suvexia, mutta koska sillä on nykyään niin kiire (ainakin on ollut viikolla..), niin mä tuun kertomaan tämän :). En olisi kyllä viikko sitten uskonut, että kirjoitan tänne tällaisen päivityksen :D..eli siis Suvex on ostanut UUDEN kissan <3!!!!!
Heloouuuu :)!! Tulin sittenkin, joko kerroit Sateesta ;)?
Juu..niin, ja lukijat: "Se on tyttö kissa, ja sen nimeksi tulee Sade".
:), Sade ja sen veli (siinä pentueessa ei ole muuta, kuin vain yksi uros ja yksi narttu..) ovat vasta viisi-viikkoisia, joten Sade tulee meille siis 9.3!! 
Niin, ja mä satun just täyttämään 8.3 sen vuoden, joten voi kiva (ei kivaa..)!!
:D. Me itseasiassa katsottiin se ilmoitus niistä kissoista jo sunnuntaina, ja maanantaina äiti soitti sinne, mutta tultiin nyt vasta kertomaan :).
Valitettavasti ei ole nyt sellaisia kuvia, mitä voisimme julkaista Sateesta (siis me ollaan nähty siitä kuva, mutta sitä ei nyt oikein voi sattuneissta syistä julkaista..), joten odotellaan hetki, että saadaan sen kuva tänne :).
Sateen kasvattaja laittaa joku päivä siitä kuvia, joten laitetaan sitten kuvia..
Sen  verran voidaan sanoa, että se on rodultaan Brittikissa, ja se on harmaa-sininen.
Ai niin.. muuten, mun panfu-blogin tilanteesta senverran, että ei ole nyt oikein innostanut kirjoittaa sinne, mutta nythän on se juttu, että pitää sulattaa Kamaria, joten yritän huomenna kirjoittaa sinne panfu blogiinkin, tätä kiirettä tuntuu vaan olevan :(!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jos kommentoit!
T:Sisu.
P.s. ei rumaa mieltä!