keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Koirien lelut top-4.

Hei hei mitä kuuluu?? :D :D.. joo, toi on siitä laulusta, mut en keksinyt muutakaan aloitusta, joten saakoot nyt kelvata ;). Koska mulla ei ole muutakaan päivitettävää tänne (jälleen kerran..), niin tässä tulee koirien lelut top-4 :D..
sija 1,) :D.. tämä lelu OLI siis tiikeri, mutta se on ollut niin kovassa "käytössä", että sillä ei ole enää täyttettä sen sisällä, sen pyllyssä on reikä, sen kädet ovat lähteneet, ja sillä ei ole päätä. Itse en kyllä haluaisi elää, jos olisin tuossa kunnossa!! tätä koirat vetävät kilpaa :).

sija 2.) Tämä on ostettu Pomolle silloin, kun se täytti 8v, mutta nykyään se on kylläkin enemmän molempien veto-käytössä. Tämä ei ole hirveästi kärsinyt, vain tuosta yhdestä kohtaa, mutta ei pahasti ;).  
sija 3.) Tämä on Sisun lelu, mutta tätäkin molemmat koirat vetävät kilpaa. Tuosta kuvasta se ei kunnolla näy, mutta sen perä on aivan kärsinyt :D. Jos joku ihmettelee, että mikä tuo on, niin se on sitten fasaani.

sija 4.) Tämä on ostettu ostettu/tilattu Pomolle samalla kerralla, kun tuo edellinen lelu. Tämä ei ole niin kärsinyt, sillä tätä Pomo kuljettaa suussaan, eikä sille oikein muuta tehdä ;). 

Sisu "hoitaa" näitä kyseisiä leluja :).

"Onhan teillä varmasti kaikki hyvin?", kysyy Sisu-"emo".
Kuten huomasitte, meillä on aika paljon nuo veto-lelut-suosiossa, meillä on kyllä ihan semmoinen "oikeakin" veto-naru/lelu juttu, mutta se on senverran lyhyt, etteivät nuo koirat sitä käytä (se on ostettu silloin, kun Sisu on ollut ihan pieni..).Yhteensä leluja näin äkkiä laskettua on 11, mutta siinä ei välttämättä ole kaikki, sillä jotkut voivat olla koirien jäljiltä jossain.Tähän lempi-lelut "gatekoriaan" kuuluu myös monia sellaisia leluja, jotka ovat olleet niin suosittuja, että ne ovat menneet rikki, ja ne on jouduttu laittamaan roskiin kuten mm. se ihme lehmä vai mikä nyt onkaan, noh, kuitenkin se pehmolelu, josta on täällä kuvia tekstissä uusi lelu. Tähän loppuun vielä kuitenkin kuva Jukista, muut eivät oikein onnistuneet, koska Juki olisi halunnut häipyä ;)..

" voiks sä nyt jättää mut rauhaan?!?", sanoo Juki kyllästyneenä.


2 kommenttia:

  1. Timillä on tollanen ankka/sorsalelu,mikä tuos postaukses nyt on sijalla 4. :D

    VastaaPoista
  2. Kiva :), terkut koko poppoolta!!
    Terveisin:Suvex, Pomo ja Sisu.

    VastaaPoista

Kiitos jos kommentoit!
T:Sisu.
P.s. ei rumaa mieltä!